1 septembrie, data limită pentru afiliere si vizita medicală

poza grup aero

Noul sezon vine cu două schimbări importante: jucătorii trebuie să se afilieze unui club recunoscut de Federația Română de Squash și să aibă la zi viza medicală.

Iată care sunt pașii necesari pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a putea lua parte la turneele din sezonul 2016-2017.

1. La concursurile oficiale naționale, pot participa doar sportivi de performanță (Divizia A și B, Feminin). Jucătorii trebuie să fie legitimați la unul din Cluburile Afiliate FRS, să completeze o cerere de legitimare care poartă viza clubului și să achite taxele de legitimare și viza anuala. Lista cluburilor o găsiți aici: http://frsquash.ro/cluburi/, cererea de legitimare este aici: http://frsquash.ro/jucatori-2/, iar taxele sunt aici: http://frsquash.ro/taxe-si- bareme-frs/.

2. Un sportiv de performanță poate participa la concursurile naționale oficiale numai dacă are viza medicală emisă de un medic sportiv, care va aplica o ștampilă pe legitimația jucătorului. Lista centrelor de medicină sportive o găsiți aici: http://frsquash.ro/medicina-sportiva/.

3. Taxele se plătesc prin intermediul cluburilor, legitimațiile se distribuie prin intermediul cluburilor, iar viza medicală se face prin intermediul cluburilor.

Practicanții de squash sunt acei jucători care joacă ocazional și participă, de asemenea, ocazional la evenimente și competițiile locale: Divizia C. Pentru a-i încuraja, FRS a decis ca practicanții de squash să poată participa la turnee fără a fi afiliați unui club sau să aibă la zi vizita medicală.

Aceștia trebuie doar să se înregistreze în baza de date a FRS, completînd o cerere și achitînd o taxa modică (taxa este în curs de aprobare). Cererea poate fi găsită aici: http://frsquash.ro/jucatori-2/.

FRS le recomandă tuturor practicanților de squash să se supună unor teste pentru a fi siguri că nu există niciun fel de afecțiuni sau probleme medicale.