ASB sponsorizeaza FR Squash

Untitled2.jpg

Conducerea Federației și Comisia de Dezvoltare, Marketing și Sponsorizări au semnat un parteneriat de sponsorizare valabil pe doi ani cu ASB.

 

Colaborarea excelentă de la Caravana Squash ASB 2013 dintre Asociația de Squash și ASB Squash, prin reprezentantul acestora in Romania – X-Lab Solutions – a dus la un nou parteneriat. De această data, Federația Română de Squash va beneficia de o sponsorizare.

 

Condițiile impuse Federației prin contract:

– popularizarea sportului squash

– organizarea și participarea la competiții internaționale: PSA Events, Campionate Balcanice, etc.

– mediatizarea brandului ASB Squash

 

De asemenea, sponsorul poate participa și la susținerea unui eveniment similar cu/sau Caravana Squash ASB, în condițiie în care acesta se va desfășura pe un teren ASB Squash și cu promovarea exclusivă X-Lab Solutions/ASB Squash.

 

Parteneriatul a fost semnat pe doi ani.

 

În plus, Federația se obligă să implementeze un program în privința standardizării calității terenurilor de squash din teritoriu, iar în maximum trei ani turneele de Divizia A să se desfășoare doar pe terenuri omologate de World Squash Federation (WSF).

 

În acest sens, sponsorul se obligă să ofere la orice club/asociație afiliat(ă) la Federația Română de Squash, condiții speciale pentru construcția de terenuri ASB:

– 5% discount la teren nou ASB

– 5% la elementele de construcție separate (podea, backwall, tin, net)

– 15% la recondiționări de terenuri.

– 6 până de la 12 luni termene de plată la investiție.

 

Pentru orice teren ASB nou construit în teritoriu, Federația Română de Squash primește 2% sponsorizare din prețul final agreat/semnat cu investitorul de către X-Lab Solutions.