Celadrin și GSM Trans, noii parteneri ai Federației Române de Squash

În această săptămână, Federația Română de Squash a încheiat parteneriate cu alte doua companii: Celadrin și GSM Trans. Prima acțiune va fi legată de Campionatul Balcanic Individual din martie, unde Celadrin va asigura echipamentul jucătorilor, iar GSM Trans se va ocupa de transport.

gsmtrans

 

 

 

GSM Trans a fost înființată în anul 1995, într-o perioada în care contextul economic si social impunea dezvoltarea unui segment de piață neexploatat pana atunci și anume transportul rutier de călători în curse regulate. Este o societate cu capital 100% privat, avînd sediul social la Mangalia, jud. Constanta, acolo unde s-a și început activitatea, pentru ca, ulterior, sa se extinda, în prezent avînd puncte de lucru la București, Ploiești, Galați, Brăila, Fetești, Călărași, Craiova.

celadrin

 

 

 

Celadrin este un preparat natural, brevetat ce vine în sprijinul sănătății și mobilității articulațiilor, mușchilor și coloanei verebrale. Combinația de acizi grași cetilați din uleiuri vegetale, are la bază numeroase studii clinice ce au demonstrat îmbunătățirea mobilității articulare la pacienții cu artroză, studii publicate în reviste de specialitate printre care și “Journal of Rheumatology”. Celadrin este partener al Federației Internaționale de Medicină Sportivă afiliată Comitetului Olimpic Internațional și este singurul produs recomandat de FIMS pentru sănătatea mușchilor, tendoanelor și articulațiilor.

Le mulțumim noilor parteneri și sperăm să avem o colaborare cât mai îndelungată!