Conduita sportiva pe teren este mai importanta decat victoria

254508_478405395523435_1568253216_n

Clubul Sportiv Remat Calarasi si domnul Emil Anghel sunt, din nou, deschizatori de drumuri. Citam mai jos ultima decizie a Consiliului Director:

“Clubul Sportiv Remat Calarasi are ca obiectiv principal crearea si formarea de sportivi de inalta performanta, motiv pentru care tot efortul financiar logistic si moral se indreapta catre tinerii jucatori ce activeaza in cadrul Clubului nostru, avand in clipa aceasta un numar de 55 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani.
Avand in vedere acest aspect, comportamentul sportivilor ce reprezinta clubul Remat Calarasi trebuie sa fie un exemplu pentru juniorii nostri, atat pe terenul de joc cat si in afara lui, conducerea clubului sanctioneaza aspru orice abatere de la acest principiu.

In urma analizei ultimelor Competitii ( ROS 2016 Cluj-Napoca si Cupa Federatiei 2016 Bucuresti) Consiliul Director al Clubului Sportiv Remat Calarasi decide urmatoarele:
– Interdictia de participare / reprezentare a clubului la competitiile nationale pentru o perioada de 3 luni incepand cu data de 01.01.2017 a domnului Rotislav Matocha pentru comportamentul avut la ROS 2016 in neconcordanta cu ROF ,lovind intentionat un adversar.
– Interdictia de participare / reprezentare a clubului la competitiile nationale pentru o perioada de 1 luna incepand cu data de 01.01.2017 a domnisoarei Andreea Maioreanu pentru comportamentul nesportiv si in neconcordanta cu ROF, comentarii rauvoitoare la adresa clubului si arbitrului la competitia Cupa Federatiei 2016”.

Cluburile sportive pot face propria selectie a jucatorilor, isi pot stabili propriile regulamente de functionare si isi pot alege jucatorii pe care ii inscriu la competitii. Jucatorii, la randul lor, se pot transfera sau pot inainta diferendul pe care il au cu asociatia sportiva la care sunt legitimati catre Federatia Romana de Squash.

Va rugam lecturati Regulamentul de Organizare si Functionare al Federatiei Romane de Squash, sau sectiunea Intrebari Frecvente, de pe website pentru informatii suplimentare.