Cristi Stroe, secretar general interimar

IMG-20150501-WA0001.jpg

Cristian Stroe va fi cel care va asigura interimatul până va fi angajat un nou secretar general, după ce Horia Naumescu a decis să nu mai facă parte din conducerea Federației.

 

Luni, 27 aprilie, a avut loc Adunarea Generală a Federației Române de Squash. Au participat opt cluburi (We Play, Covasna, Asociația de Squash, Hunedoara, West Side, Călărași, Valahia și Racketlon).

 

În urma discuțiilor, membrii Federației au votat pentru unele schimbări, dar au venit și cu alte propuneri.

 

Se caută un nou secretar general

Deoarece în ultimele luni nu au mai existat bani pentru salariul secretarului general, Horia Naumescu a decis să demisioneze. În aceste condiții, președintele l-a numit secretar general interimar și voluntar pe Cristian Stroe.

Federația Română de Squash îi mulțumește lui Horia Naumescu pentru eforturile depuse în dezvoltarea squash-ului și îi urează mult success în noile proiecte.

 

Comisie pentru juniori

Radu Ionescu a propus înființarea unei noi comisii. După ce tabără de la Miercurea Ciuc dedicată copiilor a beneficiat de reacții pozitive, Hunor Bara va conduce Comisia pentru juniori.

 

30 lei taxă suplimentară pentru cei care nu plătesc taxa anuală

Un alt punct atins a fost cel al taxelor plătite de jucători. Astfel, orice jucător care dorește să joace în competițiile organizate sub egida Federației, trebuie să se afilieze, achitînd taxa unică de 100 de lei. Ulterior, dacă nu vrea să plătească taxa anuală de 100 de lei, sportivul va putea evolua la turnee, dar, pe lângă taxa de concurs, va plăti 30 de lei suplimentar. De asemenea, jucătorii își vor păstra și punctele, chiar dacă nu achită taxa anuală.

 

Alte decizii ale Adunării Generale:

1. Nu vor mai exista supervizori la Comisii. Președintele fiecărei comisii își va alege membrii.

2. Se va trimite către membrii Biroului Federal un regulament al antrenorilor pentru analiză. Acesta va fi votat la următoarea Adunare Generală.

3. Tibor Szabo se va ocupa de aderarea cluburilor noi. Se dorește un număr de 15 cluburi.

4. S-a aprobat colaborarea cu cenzorul Viorica Mărgulescu.

5. S-a votat situația financiară pe 2014.

6. S-a stabilit ca bugetul să fie făcut public în continuare.