Cupa de Toamna Infinity 2016

cupa de toamna

Cupa de Toamna Infinity 2016

Divizia C – Seniori si Senioare

10 -11 SEPTEMBRIE 2016

 

Infinity Sport Arena, Bucuresti, ROMANIA

 

 

 

ACS Squash Bucuresti va invita la prima editie a Infinity Challenge, competitie dedicata Sportivilor de Performanta si Practicantilor de Squash si care puncteaza in Clasamentul National al Federatiei Romane de Squash.

 

Competitia se va desfasura Sambata, 10 Septembrie la Infinity Sport Arena, Str. Balta Albina nr. 7, Sector 3, Bucuresti, incepand cu ora 10 :00. Daca programul de concurs al competitiei o va cere, fazele finale se vor desfasura si Duminica, 11 Septembrie, incepand cu ora 10 :00

 

Eligibilitate

Jucatorii eligibili pentru a participa la competitie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa fie Practicanti de Squash inregistrati in baza de date a Federatiei Romane de Squash sau sa fie Sportivi de Performanta clasati in afara Top 24 in Clasamentul National Masculin (de la 25 inclusiv in jos) respectiv in afara Top 6 in Clasamentul National Feminin (de la 7 inclusiv in jos) in vigoare la data tragerii la sorti a concursului.
  • Sa nu aiba nici un debit fata de Federatia Romana de Squash;
  • Sa semneze declaratia pe proprie raspundere ca nu sufera de boli cronice si sunt apti din punct de vedere medical pentru a practica sport de performanta.

 

Inregistrarea in baza de date a Federatiei Romane de Squash

Procesul de inregistrare al unui Practicant de Squash in baza de date a Federatiei Romane de Squash se face prin achitarea unei taxe de inregistrare in valoare de 20 Lei. De asemenea Practicantii de Squash trebuie sa achite o taxa anuala de mentenanta in valoare de 30 Lei.

Inregistrarea in baza de date permite jucatorilor sa participe in concursurile organizate de toate cluburile afiliate Federatiei Romane de Squash, dar nu si la concursurile rezervate Sportivilor de Performanta cum ar fi Divizia A, Divizia B, Cupa Romaniei, Campionatul National.

Jucatorii care au achitat in trecut taxa de legitimare in cadrul Federatiei Romane de Squash sunt considerati implicit inregistrati in baza de date si trebuie sa achite doar taxa anuala de mentenanta in valoare de 30 Lei.

Jucatorii inregistrati in baza de date a Federatiei Romane de Squash pot opta ulterior sa treaca la statutul de Sportiv de Performanta, achitand diferenta dintre taxele aferente si indeplinind conditiile aditionale de eligibilitate (afilierea la un club, viza medicala pe anul competitional in curs)

Plata taxelor de inregistrare si mentenanta in baza de date a Federatiei Romane de Squash se poate face inaintea concursului prin achitarea taxelor in contul Federatiei Romane de Squash (IBAN: RO79 INGB 0000 9999 0496 9478 ) sau direct la organizatori, in numerar.

 

Inscrierea

Inscrierea se face la telefon 031 438 24 37, pe mail la contact@infinitysport.ro si lucian.ionescu@frsquash.ro sau direct la receptie in dimineata concursului, inainte de efectuarea tragerii la sorti. Inscrierile telefonice sau pe mail trebuie confirmate telefonic, in cazul in care jucatorul nu este prezent la tragerea la sorti. In caz contrar, jucatorul nu va fi inclus pe tabloul de joc.

Jucatorii isi asuma prin solicitarea inscrierii in concurs faptul ca au inteles regulamentul jocului de squash, regulamentul de organizare al competitiei competitiei, taxele pe care le au de platit precum si faptul ca aceasta competitie se va desfasura cu respectarea Regulamentului de Organizare si Functionare  Federatiei Romane de Squash.

La aceasta competitie vor fi admisi numai jucatori cu o stare a sanatatii corespunzatoare desfasurarii unei activitati sportive de performanta, in acest sens nici organizatorul, nici Federatia Romana de Squash nu isi asuma o responsabilitate in situatia survenirii unei accidentari.

 

Taxe de participare

Seniori  : 70 LEI

Senioare : 50 LEI

Acestea vor fi achitate in numerar anterior inceperii concursului.

 

Tragerea la sorti

Tragerea la sorti se va efectua cu 5 minute de inceperea competitiei.

 

Sistem de joc

Monrad sau Grupe, in functie de numarul jucatorilor inscrisi la fiecare categorie.

Organizatorul va stabili un numar de capi de serie  conform Regulamentului de Organizare si Functionare a Federatiei Romane de Squash. Acestia vor fi stabiliti in functie de ordinea in Clasamentul National al categoriei valabil la data de incepere a competitiei.

Se joaca 3 din 5 seturi pe tabloul principal, precum si pentru finala pentru locul 3. Pe tablourile secundare se joaca 2 din 3 seturi.

Jucatorii si cluburile accepta faptul ca, functie de numarul de inscrisi, sistemul de joc poate suferi modificari.

Scorul se va tine PAR 11 (Point a Rally pana la 11) cu diferenta de minimum 2 puncte (ex: incepand cu scorul 10 egal, setul se prelungeste pana cand unul dintre jucatori se distanteaza la 2 puncte).

 

Arbitraj

Meciurile vor fi arbitrate de catre jucatori, pe principiul « castigatorul arbitreaza meciul urmator ».

 

Premii si recompense

Primii 3 clasati la fiecare categorie vor fi recompensati cu diplome si premii. Rezultatele vor fi publicate pe platforma Tournament Software.

 

Punctaj in Clasamentul National

O categorie va puncta in Clasamentul National daca la start sunt inscrisi cel putin 4 competititori.

Punctajul in Clasamentul National este cel aferent diviziei C si este stabilit in functie de numarul de jucatori care iau startul categoriei, conform anexei 19 din Regulamentul de Organizare si Functionare (http://frsquash.ro/wp-content/uploads/2015/09/Anexa-19-Punctaj-Concursuri.xlsx)

 

Cazare

Pentru jucatorii din afara Bucurestiului, Infinity Sport Arena ofera, in limita locurilor disponibile, cazare in cadrul clubului in camere de 6 sau 2 persoane :

150 lei camera de 6 persoane

100 lei camera de 2 persoane

Pentru o verificare a disponibilitatii camerelor contactati receptia clubului la telefon 031 438 24 37 sau pe mail la contact@infinitysport.ro

Declinare de Responsabilitate

Jucatorii care se inscriu in competitie accepta lipsa oricarei responsabilitati din partea organizatorului sau a Federatiei Romane de Squash in ceea ce priveste accidentarile sau ranirile pe care acestia le pot suferi.

Federatia Romana de Squash declina orice responsabilitate si nu isi asuma niciun fel de acordare a unei compensatii materiale sau de orice alt fel in cazul unei accidentari a unui jucator.