Ollie a decis lotul pentru Europene

ollie-lot-la-sedinta.jpeg

Selecționerul României a definitivat lista cu cei cinci jucători care vor face deplasarea la Campionatul European pe Echipe din Slovenia.

 

Campionatul Național de Squash de la sfârșitul săptămânii trecute a fost decisiv pentru alcătuirea echipei naționale. Timp de două zile, Ollie Olabinri i-a urmărit pe toți jucătorii din lotul lărgit și, la finalul turneului, a dat verdictul.

 

Astfel, în urma unei discuții alături de jucători, selecționerul i-a ales pe următorii cinci, în ordinea valorică.

 

  1. Vasile Hapun
  2. Andrei Luchian
  3. Horia Naumescu
  4. George Constantinescu
  5. Cristian Stroe

 

Ollie le-a explicat jucătorilor cum a luat decizia: “Am hotărât să iau cei mai în formă oameni în acest moment. Am ținut cont și de ce s-a întâmplat la cantonamentul din 22-22 martie, dar și în urma meciurilor de la naționale. Mai avem încă trei săptămâni de pregătire până la Europene și, în opinia mea, cei cinci jucători pe care mă bazez își mai pot îmbunătăți jocul.” 

 

Colegiul Antrenorilor a trimis spre aprobarea Biroului Federal decizia lui Ollie Olabinri. Cu unanimitate de voturi, membrii Biroului Federal au fost de acord cu cei cinci juători selecționați de antrenorul echipei naționale.

 

România va participa în perioada 22-25 aprilie la Campionatul European pe Echipe, Divizia a 3-a. Turneul va avea loc în Slovenia, la Ljibljana.