Pe 22-23 mai, jucam squash cu Nicol David și Borja Golan!

SH14359.jpg

La finalul acestui luni, vine în România cea mai bună jucătoare de squash din toate timpurile. Timp de două zile, Nicol David, de 8 ori campioană mondială, va fi la București, alături de Borja Golan, pentru a ajuta la popularizarea acestui sport și pentru a îi iniția pe toți participanții WSF Ambassador Programme 2015.

 

Federația Internațională continuă programul de dezvoltare a squash-ului și le oferă unor țări aflate la început de drum șansa de a învăța de la cei mai buni jucători, arbitri și antrenori din lume.

 

Între 22 și 23 mai, la București vor fi prezenți Nicol David, numărul 1 mondial în clasamentul feminin, Borja Golan, locul 12 PSA, Roy Gingell, arbitru acreditat WSF (World Squash Federation) și Ronnie Vlassaks, antrenor în cadrul departamentului de dezvoltare ESF (European Squash Federation).

 

Evenimentul va avea loc la Stejarii Country Club, cel mai modern complex de sport și relaxare din România. Vineri, la ora 14:00, aici va avea loc conferința de presă, unde cei patru oaspeți vor fi prezenți în fața jurnaliștilor.

 

Nicol David și Borja Golan vor avea sesiuni de antrenament cu jucătorii de squash din România, dar și cu orice persoană care va dori să schimbe câteva mingi cu doi dintre cei mai buni sportivi din lume. Totul se va face pe baza unei înscrieri, care este obligatorie. Persoana de contact este Lucian Ionescu, omul care va prelua informațiile și va alcătui lista de participanți.

 

Roy Gingell este unul dintre cei mai apreciați arbitri din lume. Licențiat de WSF în 2000, galezul a condus peste 35 de finale în turneele World Series sau World Championships. Gingell va susține mai multe cursuri pentru arbitri din România, va încerca să explice politica arbitrajului la nivel mondial și va arăta, cu ajutorul unor imagini, cum se iau deciziile în circuitele PSA și WSA. Ștefan Rabonțu, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor,  se va ocupa de înscrieri.

 

Ronnie Vlassaks este unul dintre membrii comisiei de antrenori din partea Federației Europene. Olandezul este un obișnuit al acestor programe de dezvoltare și va încerca să le arate antrenorilor din România câteva secrete din tehnicile moderne de antrenament.

 

 

Participarea jucătorilor, arbitrilor și a antrenorilor se va face EXCLUSIV pe baza unei înscrieri. Termenul limită este miercuri, 20 mai, ora 12:00.

 

Program jucători

Vineri:     16:30-18:00, 19:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-12:30

Lucian Ionescu se va ocupa de înscrieri.

Email: lucian.ionescu@frsquash.ro

Telefon: 0721.789.343

 

Program arbitri

Vineri:     16:30-20:00

Sâmbătă: 10:00-12:30

Ștefan Rabonțu se va ocupa de înscrieri.

Email: stefan.rabontu@frsquash.ro

Telefon: 0740.102.925

 

Program antrenori

Vineri:     18:00-20:00

Sâmbătă: 10:30-12:30

Ștefan Burlan se va ocupa de înscrieri.

Email: stefan.burlan@frsquash.ro

Telefon: 0723.677.730

 

Pentru înscrierea arbitrilor, antrenorilor și jucătorilor trebuie comunicat numele complet, număr de telefon, e-mail precum și ordinea preferințelor pentru sloturile temporale comunicate (în măsura în care sunt multi înscriși, o parte va veni la prima sesiune de pregatire, cealaltă la a doua).

 

Un eveniment organizat de World Squash Federation, în colaborare cu Federația Română de Squash.

 

Sponsori: ASB, Real Expert Advertising, Aerosquash, Graficianul.

 

Parteneri: Stejarii Country Club.