Romanii, pe același teren cu Pilley

pilley1.png

Iulia Bucur și Andrei Luchian vor participa în această săptămână la cel mai prestigios turneu din Luxemburg, Top Squash Open 2015.

 

Invitatul special va fi Cameron Pilley, numărul 18 în clasamentul mondial. Australianul va juca la categoria PRO, unde, alături de el, vor mai fi încă 5 jucători din Top 100 PSA: Steven Finitsis (59), Jaymie Haycocks (63), Piedro Schweertman (73), Peter Creed (75) și Paul Coll (83), plus Nathan Sneyd (205) și Bradley Hindle (344).

 

Cameron Pilley, care deține cea mai puternică lovitură din circuitul PSA, 280km/h, vine direct de la Chicago, unde a fost învins în optimi de Gregory Gaultier la Windy City Open.

 

Vor fi în total 86 de jucători din 15 țări, cu un total de 6 divizii valorice. La nivelul D va participa și românca Iulia Bucur, o jucătoare stabilită de mai mulți ani în Luxemburg. Are în palmares un titlu cucerit în februarie la Ploiești, iar acum este favorita numărul unu la Top Squash Open.

 

La categoria A, România va fi reprezentată de Andrei Luchian, liderul clasamentului național. În primul tur va juca împotriva unui sportiv din Luxemburg, iar, dacă va merge mai departe, va da peste principalul favorit, Filip Madaric, component al naționalei Croației și antrenor ESF Level 3.

 

Turneul se va desfășura în complexul din Sandweiler, care deține 7 terenuri de squash și a fost complet modernizat în acest an.

 

Mai multe detalii puteți găsi aici.