S-a lansat Romanian Squash Magazine!

coperta-2.png

În luna aprilie, comunitatea de squash din România a avut parte de încă o premieră: prima revistă dedicată 100% squash-ului.

 

Lucrurile încep să se miște din ce în ce mai bine în lumea squash-ului din România. Ultimul eveniment de anvergură este lansarea oficială a  revistei Romanian Squash Magazine! A avut la Miercurea Ciuc, unde s-a desfășurat concursul de juniori, veterani și Divizia B, dar și tabăra organizată de Huni Squash School împreună cu Federația Română de Squash.

 

Revista are 15 pagini color și a fost ideea lui Adrian-Mihail Gârbea, un iubitor de squash și un om dornic să ajute la dezvoltarea și promovarea acestui sport în România.

 

Chiar dacă tot mai multe ziare și reviste își închid activitatea, Adrian este optimist și a explicat ce l-a determinat să demareze acest proiect. “Poate fi o dovadă de curaj, dacă nu chiar de nebunie. Pentru mine, Squash Magazine este mai debragă un hobby dus la extrem”, este introducerea lui Adrian în editorialul care deschide revista.

 

În cele 15 pagini, aveți puteți afla planurile Federației Române de Squash chiar de la președintele George Constatinescu, vedeți care au fost motivele pentru care Micky Puskas a decis să se retragă din activitate, dar și câteva secrete ale antrenorului de squash, Adrian Nartea, cunoscut de noi toți și ca Master of Ceremonies.

 

De asemenea, aveți la dispoziție o scurtă istorie a squash-ului în România, puteți afla care sunt următoarele competiți și cum arată clasamentul la zi.

 

O altă rubrică importantă este una internațională. Cu ajutorul lui Alexandru Lupu, putem afla cum a apărut și cum arată acum squash-ul în Bulgaria. Ce performanțe au reușit vecinii de peste Dunăre, dar și care sunt intențiile lor pe viitor.

 

Dacă vreți să o vedeți pe Nicol David la București, nu ratați Romanian Squash Magazine. Aici aveți toate informațiile despre sosirea la București a celei mai bune jucătoare de squash din toate timpurile.