SPECTACOL_la_CARAVANA_SQUASH_ASB_-_BUCUREȘTI!

Cea de-a doua etapă a Caravanei Squash ASB s-a desfășurat între 5 și 7 iulie în Băneasa Shopping Center din București. La acest eveniment, participarea jucătorilor cu valoare internațională a sporit miza jocului și a oferit spectatorilor o adevărată demonstrație de squash. 

Vasile Hapun, câștigătorul etapei de la Brașov, a fost singurul reprezentant al României în semifinalele concursului. Tânărul jucător a cedat însă meciul mai experimentatului bulgar Stelian Stankov, după o luptă redutabilă în patru seturi care a ridicat spectatorii în picioare. Persoanele care nu au reușit să ajungă în Mall Băneasa au putut urmări acest meci live la GSP TV, duminică de la ora 14.

Un mic poll organizat la fața locului a arătat că meciul cel mai apreciat de către public a fost cel dintre Vasile Hapun și Horia Naumescu, care a contat pentru semifinala concursului. Cei doi jucători și-au arătat abilitațile cu numeroase trick shot-uri, cross court-uri, back wall boast-uri și drop shot-uri.

Cel mai valoros jucător al concursului s-a dovedit a fi olandezul Tommy Berden, care, după ce a trecut de Stoil Jilev in cea de-a doua semifinala, s-a impus decisiv în fața lui Stankov cu scorul de 3-0 la seturi, câștigând marele premiu, în valoare de 1500 Euro cash și alte produse oferite de sponsori. Olandezul zburător, cum l-au numit ceilalți jucători, aflat la prima participare la un turneu în România și invitat special de Asociația de Squash, s-a arătat încântat de desfășurarea concursului și a promis că va reveni la București.