2019 – prin ochii FRS

5

Iată am ajuns la finalul încă altui an alături de squash-ul din România. În 2019 am făcut pași importanți atât în creșterea și dezvoltarea comunității de squash din România, cât și un progres major în vizibilitatea mondială a squash-ului românesc. Împreună consolidăm o comunitate vibrantă de jucători, antrenori, voluntari, susținători și oficiali ai FRS. Nu am putea fi mai mândri de cât de departe am ajuns împreună.

Dorim să mulțumim tuturori sportivilor pentru pasiunea cu care practică squash-ul și să-i felicităm alături de jucătorii cu rezultate remarcabile în anul ce stă să se încheie. Entuziasmul și energia voastră contează mai mult ca orice.

Juniorii, viitorul squash-ului românesc, au reprezentat anul acesta o explozie de progress și pasiune înregistrând atât rezultate semnificative cât și o creștere în numărul de practicanți. Cu toții ne proiectăm alături de ei obiective ambițioase, atât la nivel național cât și mondial. S-au antrenat intensiv și au câștigat trofee , medalii și titluri la numeroase turnee de squash de prestigiu internațional.

Mulțumim cluburilor sportive din țara pentru colaborarea și organizarea competițiilor de squash precum și sponsorilor ce ne-au susținut de-a lungul anului. Fără sprijinul vostru nu am fi în măsură să creștem nivelul squash-ulului în România. Suntem sincer recunoscători pentru generozitatea voastră și sperăm că veți continua să susțineți jucătorii în timp ce își urmăresc drumurile spre succes.

Vă urăm sărbători minunate și un an nou de vis!

Așteptăm plini de emoții și cu mult suspans și implicare ceea ce ne va oferi anul 2020.